Animator worden

Indien je tijdens de zomervakantie geen weg weet met je enthousiasme en energie, dan heeft Pieto!nk voor jou de perfecte oplossing:
Word animator! Met onze hechte groep superanimatoren – waar jij ongetwijfeld wil bijhoren – amuseren we jong en oud tijdens de zomer. We doen het voor de fun en uiteraard niet voor het geld, ook al krijg je een kleine vrijwilligersvergoeding.

Tijdens de zomervakantie zijn er verschillende speelstraten die we omtoveren tot speelparadijzen in Hamme en deelgemeenten! Elke namiddag laten we de kinderen voelen hoe het is om nog eens echt te spelen in de straat of op een speelterrein. We starten om 13u30 en ruimen als op rond 17u.
Tijdens het jaar is Pieto!nk ook actief op buurtfeesten, randanimatie en schminken op evenementen. Daarnaast bereiden we de volgende zomer voor en mag jij mee kiezen welk speelmateriaal er zeker moet aangekocht worden. Een evaluatie van de voorbije zomer met daarbij een toffe activiteiten doen we als hechte animatorengroep elk jaar opnieuw.
Wil je graag animator worden bij Pieto!nk? Laat het ons weten!